Hups! UFC-ottelija ulosti kesken tiukan ottelun

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Oli kyse sitten painista, vapaaottelusta tai nyrkkeilystä niin kehässä aina kumpikin osapuoli antaa kaikkensa. Tällä kerralla Justine Kish antoi kuitenkin hieman liikaakin, kun hän ei pystynyt pidättelemään ulostetta kesken ottelun.

Justine Kish otteli sunnuntaina Oklahomassa UFC Fight Night -tapahtumassa Felice Herrigia vastaan. Yhdessä vaiheessa Herrig sai Kishista niin kovan otteen, että nainen pinnisteli kaikki voimansa päästäkseen tiukasta otteesta vapaaksi. Tässä tilanteessa naiselta alkoi valumaan ulostetta shortsien lahkeesta.

Naiset eivät antaneet Kishin vahingon haitata ottelua vaan he jatkoivat loppuun saakka ulosteesta huolimatta. Ottelun jälkeen Kish on tehnyt parhaansa kääntääkseen tilanteen vitsiksi. Hän julkaisi Twitterissä heti twiitin, johon hän kirjoitti: ”I am a warrior, and I will never quit #ShitHappens”.