Kissa ei anna omistajansa nukkua – herättää joka aamu samalla tavalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikinomistajat tietävät, että eläimet keksivät mitä ovelampia keinoja saada omistajansa hereille. Koirat ja kissat saattavat nuolla omistajan naamaa, tuoda hänelle sukat sänkyyn, hyppiä päällä tai vetää peiton päältä pois.

Nyt YouTube-videolla nähdään suloinen kissa, joka ei malta odottaa, että sen omistaja heräisi uuteen päivään. Kissa herättää omistajansa joka aamu melko hellin ottein maukumalla naisen vieressä niin kauan, että nainen lopulta nousee ylös sängystä.

Videolla nähdään miten Butters-niminen kissa herättää omistajansa joka aamu. Butters on hyvin kärsivällinen ja päättäväinen kissa, minkä vuoksi se jaksaakin maukua ja leipoa naisen peittoa loputtomiin. Butters taitaa tietää sen, että lopulta kova työnteko aina palkitaan ja nainen nousee sängystä.