Puhelinmyyjä ei lopettanut ajoissa – äiti antoi puhelimen taaperolle!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Puhelinmyyjien työ on hyvin vaikeaa. Teoriassa puhelimessa istuminen ja asioiden kauppaaminen voi tuntua leppoisalta hommalta, mutta todellisuudessa se on kuitenkin henkisesti melko raskasta. Moni ihminen on puhelinmyyjälle puhelimessa tyly, minkä vuoksi myyjillä tuleekin olla todella paksu nahka.

Nyt YouTube-videolla nähdään miten eräs perheenäiti hoitaa tilanteen, jossa puhelinmyyjä ei ole ottanut kieltävää vastausta tosissaan. Puhelinmyyjän jatkettua myymistä vanhempi on päättänyt antaa puhelimen lapselleen. Taapero on enemmän kuin innoissaan saadessaan keskustella puhelimessa.

Taapero ei juurikaan keskity siihen mitä sanottavaa myyjällä on, koska hänellä itsellään on juuri nyt paljonkin asiaa. Taapero puhua pälpättää sydämensä kyllyydestä puhelinmyyjälle, joka on varmasti tyytyväinen siitä, että vihaisen vastauksen sijaan toisessa päässä puhelikin suloinen pikkutyttö.