Rihannan mysteerimies paljastui – tapailee saudiarabialaista miljardööriä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Rihanna kuvattiin juuri viettämässä Espanjassa intiimejä hetkiä mysteerimiehen kanssa. Aiemmin fanit arvelivat kuvista päätellen, että mies on jalkapalloilija Isco Alarcon. Nyt on paljastunut, että mystinen mies onkin saudiarabialainen bisnesmies Hassan Jameel.

Espanjalaisessa luksushuvilassa lomaileva Rihanna kuvattiin suutelemassa intohimoisesti miljardööri Hassan Jameelin kanssa uima-altaassa. Poptähden ystävät ovat Daily Mail -lehden mukaan kertoneet, että Rihanna on hyvin rakastunut uuteen ihastukseensa.

Hassan Jameel on ennen Rihannaa tapaillut huippumalli Naomi Campbellia, minkä vuoksi arvellaankin, että naisten välien viileneminen on johtunut siitä, että Jameel on alkanut tapailemaan Rihannaa. Nykyään Rihanna ja Naomi Campbell eivät enää Daily Mail -sivuston mukaan seuraa toisiaan sosiaalisessa mediassa.