Tältä rakkaus näyttää – lasten mielestä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapsilla on vilkas mielikuvitus, jota he tarvitsevatkin joka päivä keksiäkseen itselleen hauskaa puuhaa ja jännittäviä leikkejä. Tällä kerralla kuvittaja sai maistiaisen lasten mielikuvituksesta, kun kuvittajan tuli piirtää lasten ohjeiden mukaan kuva siitä miltä rakkaus näyttää.

HiHo Kids -kanavan julkaisemalla videolla nähdään, että rakkaus ei näytä lasten mielessä pelkiltä sydämiltä ja ruusujen terälehdiltä. Lapset ajattelevat rakkautta hyvin eri tavalla. Osan mielestä se on ällöttävää ja osan mielestä pelottavaa. Yksi tyttö ajattelee heti ystäviään, toinen perhettään ja yksi poika hampurilaisia.

Video todistaa, että jo pienet lapsetkin tietävät sen, että rakkautta on monenlaista. Eri asioita rakastetaan eri tavalla, ja vaikka rakkaus välillä saattaisikin olla pelottavaa, sitä kannattaa kuitenkin antaa ja se tulee ottaa aina avosylin vastaan.