Tinderiin maksullinen ominaisuus – paljastaa ketkä pyyhkäisivät oikealle

Digi Lifestyle · Tim Isokivi

Tinder on kehitellyt uusia tapoja saada sinkut maksamaan suositun deittisovelluksen käytöstä. Maksullinen Tinder Plus on saamassa rinnalleen premium-version, joka kantaa nimeä Tinder Gold.

Tinder Gold tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden selvittää, kuka on pyyhkäissyt heidän profiiliaan oikealle. Tykkäykset näkyvät sovelluksen erillisessä osiossaan. Sieltä käyttäjä voi valita, keiden profiileistaan tykänneiden kanssa hän haluaa matchata.

Ominaisuutta kokeillaan parhaillaan Argentiinassa, Australiassa, Kanadassa ja Meksikossa. Markkinoilla on tähänkin asti ollut sovelluksia, joilla Tinder-tykkäykset saa näkyviin. Ne eivät kuitenkaan ole olleet virallisia Tinderin hyväksymiä sovelluksia.

Tinder Goldissa on mukana myös kaikki Tinder Plus -palvelun ominaisuudet. Näitä ovat rajattomat pyyhkäisyt, edellisen pyyhkäisyn peruminen, supertykkäykset ja Tinder Boost.