Tuska käynnistyy tänään – festivaalialue tarjoilee parastaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Metallifestivaali Tuska juhlii tänä viikonloppuna 20-vuotisjuhlavuottaan Helsingin Suvilahdessa. Kolme päivää kestävien bakkanaalien ensimmäisenä iltana on mahdollisuus nauttia muun muassa Huoran, Suicidal Tendensiesin, Mayhemin ja Sabatonin keikoista.

Tuska on tunnettu sen messevästä ilmapiiristä. Festivaalivieraat saavat nauttia kylmää juomaa puistomaisella anniskelualueella. Tuskaihminen voi syödä fiinimmin Black Dining -ravintolassa, jonka yhteyteen on tuotu myös viskibaari. Lisäksi alueella on kuplivia juomia myyvä samppanjabaari ja drinksuja janoisille tarjoileva cocktailbaari.

Lavojen koluamisen välillä voi osallistua esimerkiksi Rottanaama Bissebingoon tai käydä hakemassa nimmareita suosikkiartisteilta EMP:n pisteestä. Alueelle tulee myös tulinen grillauspaikka makkaranystävien iloksi. Viikonloppu huipentuu lauantain pääesiintyjänä HIM:n keikkaan ja sunnuntain Mastodonin vetäistyyn.

Suoraan enkelten kaupungista! #suicidaltendencies #tuskafestival2017 #skateordie @tuskafestival

A post shared by Stara (@starafi) on