Uusi saari ilmestyi Bermudan kolmioon – ihmisiä varoitetaan pysymään kaukana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Atlantin valtameren Bermudan kolmiona tunnetulle alueelle on muodostunut uusi saari. Se sijaitsee aivan Yhdysvaltojen North Carolinan osavaltiolle kuuluvan Cape Pointin vieressä.

Paikalliset ovat antaneet saarelle lempinimen Shelly Island. Noin puolentoista kilometrin pituinen saari vaikuttaa ilmestyneen merestä vain vuorokausien aikana.

– Hullua, eikä vain? Se oli vain pieni kumpu vielä huhtikuussa, alueella vieraillut Janice Regan kuvaili paikalliselle Virginian-Pilot -lehdelle.

Shelly Islandista on tullut suosittu nähtävyys turistien ja paikallisten keskuudessa. Ihmisiä kuitenkin kehotetaan pysyttelemään saaresta kaukana. Cape Pointin ja saaren etäisyys on vain noin 50 metriä, mutta meressä olevat ristiaallokot ovat erittäin voimakkaita.

Kovien merivirtausten lisäksi meressä on nähty suurikokoisia haita ja rauskuja. Tästäkin huolimatta jotkut ovat uhmanneet kieltoa ja vierailleet upouudella saarella. Shelly Islandin tulevaisuus on epäselvä, sillä se saattaa joko kasvaa kasvamistaan tai kadota mereen yhtä nopeasti kuin se on ilmestynytkin.

Bermudan kolmiona tunnettuun alueeseen on vuosisatojen aikana yhdistetty monenlaisia myyttejä. Alueella väitetään tapahtuneen epätavallisen paljon laivojen ja lentokoneiden selittämättömiä katoamisia. Niiden syiksi on tarjottu vuosien aikana niin luonnollisilla selityksiä kuin paranormaaleja ilmiöitäkin.

 

Cape Hatteras point and the new sandbar island #capepoint

A post shared by 🅲🅷🅰🅳 (@chadonka) on