Vanhemmat antoivat lapsilleen seksivinkkejä – kiusallinen tilanne videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanhemmat joutuvat opettamaan lapsilleen opettajien lisäksi monia asioita seksuaalisuudesta. Vanhemmat joutuvat myös usein kuulemaan ja olemaan tietoinen siitä mitä nuoruuden kynnyksellä oleva lapsi puuhaa. Lapset sen sijaan yleensä pidetään autuaan tietämättöminä vanhempien seksuaalisuudesta.

Lapset eivät yleensä aikuisenakaan haluaisi kuvitella omia vanhempiaan puuhailemassa sängyssä lakanoiden välissä. Nyt WatchCut Video -kanava on kuitenkin tehnyt kiusallisen videon, jossa vanhemmat neuvovat omia aikuisia lapsiaan seksin suhteen ja paljastavat parhaimmat seksivinkkinsä.

Videolla nähdään miten esimerkiksi isät neuvovat tyttäriään seksin suhteen ja äidit paljastavat pojilleen parhaat niksinsä. Kaikki neuvot yhtä lukuun ottamatta kuulostavat melko järkeviltä. Eräs isä kuitenkin neuvoo poikaansa laittamaan varpaansa naisen vaginaan, jolloin poika lakkasi ottamasta isänsä neuvoja vakavasti. Isä tosin jo aluksi varoittikin, että poika ei välttämättä halua kuulla mitä hänellä on sanottavanaan.