Liziane Gutierrez muhkea näky rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Neitsyytensä kirurgisella operaatiolla palauttanut ja asian julkisesti kertonut kohukaunotar Liziane Gutierrez nousi taannoin pienimuotoiseksi julkkistähdeksi, kun hänet diskattiin Miss Peppu 2017 -kilpailusta peppuimplanttien takia. Sittemmin hänet on nähty ajoittain julkisuudessa varsinkin vähäpukeisena.

Nyt Liziane on esitellyt massiivista takamustaan rannalla Malediiveillä, jossa hänet kuvattiin vaaleanpunaisissa uikkareissa. Luonnollisesti Liziane halusi esitellä pakaroitaan, joten uima-asu ei juuri takapuolta peittänyt.

Las Vegasissa nykyisin asuva brasilialainen Liziane Gutierrez tunnetaan hiphop-mallina, jonka räppäri Chris Brown pahoinpiteli vuodenvaihteen juhlissa. Taannoin Liziane Gutierrez nousi otsikoihin yritettyään päästä viettämään iltaa poptähti Jason Derulon seurueessa. Artistin joukot eivät halunneet häntä mukaan. Sittemmin Liziane yritti iskeä rocktähti Rod Stewartin Rio de Janeiron rannalla ja antoi miehelle puhelinnumeronsa.

Splash
Splash
Splash