7-henkisen perheen lapset kuulivat pääsevänsä matkalle – liikuttuivat kyyneliin

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kesälomien aikana monet perheet tekevät yhdessä kivoja asioita ja lähtevät esimerkiksi päiväretkille tai ulkomaanmatkoille. Suurten perheiden kohdalla matkustaminen on kuitenkin yleensä hieman harvinaisempaa herkkua, koska matkat tulevat hyvin kalliiksi kun lapsia on paljon.

Nyt videolla nähdään suloinen tilanne, jossa lapset liikuttuvat onnenkyyneleisiin saakka kuullessaan pääsevänsä matkalle. Seitsemänhenkisen perheen viidelle tyttärelle oli kerrottu, että tänä kesälomana he tekevät jälleen kotimaan matkailua ja ajavat autolla Australiassa Coffs Harbouriin, jossa heidän oli puhe yöpyä viikon. Kesälomamatka osoittautuikin kuitenkin joksikin aivan muuksi.

Äiti yllätti sataman kohdalla lapsensa ojentamalla heille kirjekuoret. Kuorten sisällä oli liput, joista lapset näkivät pääsevänsä risteilylle. Kyseessä oli oikea unelmien risteily, joka kestää 11 vuorokautta ja pysähtelee ihanilla paratiisisaarilla Oseaniassa ja Vanuatussa. Tyttäret alkoivat heti itkemään ja reaktioista päätellen perhe ei olekaan päässyt aiemmin tekemään yhdessä näin suurta matkaa.