MTV-teiniäiti povekkaana – rinnat varastivat huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teiniäiti Farrah Abraham sai hiljattain aikaiseksi raivokkaiden äitien somemyrskyn, kun hän julkaisi kuvia meikatusta ja kuusivuotiaasta Sophia-tyttärestään. Viime syksynä tytär aloitti koulun ja Farrah joutui heti lapsineen rehtorin puhutteluun.

Nyt Farrah on osallistunut MTV-televisiokanavan uuteen Single AF -realitysarjaan, jossa on tarkoitsu deittailla ihmisiä. Sarjan kuvauksissa Lontoossa hän asteli kameroiden eteen estottomassa asussa.

Farrah piti pitkään hiljaiseloa julkisuudesta, sillä hän keskittyi pääasiassa perhe-elämään. MTV-televisiokanavan realityohjelmasta aikoinaan julkisuuteen singahtanut Farrah Abraham on nyt kuitenkin tekemässä paluuta julkisuuden valokeilaan Euroopan suunnalla brittisarjassa.

Splash
Splash
Splash
Splash