Näyttelijätär salasi raskautensa Wonder Woman -kuvauksissa

Ohhoh! Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Raskausaikana naisen keho muuttuu ja oma vointi voi vaihdella paljon enemmän kuin mihin nainen on tottunut. Näyttelijätär Gal Gadot päätti kuitenkin olla kertomatta Wonder Woman -elokuvan työryhmälle koko elokuvan kuvausten aikana, että hän on raskaana.

Gal Gadot tiesi olevansa raskaana, minkä vuoksi hän pelkäsi kuvauksissa saavansa erilaista kohtelua muilta. Nainen ei halunnut, että hän alkaisi saamaan erityistä kohtelua tai huomiota raskauden takia, minkä vuoksi hän päätti olla kertomatta koko kuvausten aikana kenellekään, että hän odottaa lasta.

Gadot kertoi Glamour-lehden haastattelussa käyneensä salaa nurkan takana oksentamassa silloin kun hänellä oli huono olo. Hän piilotti myös hormonaaliset migreeninsä ja tuli kuvauksiin vain suuret aurinkolasit silmillään. Toisinaan kun hän joi kuvauksien aikana oireita lievittävää inkiväärin paloilla maustettua vettä, kollegat luulivat hänen seonneen, koska moni oli luullut vedessä kelluvan perunan paloja.

https://www.instagram.com/p/BVhaVWpgvsE/?taken-by=gal_gadot

https://www.instagram.com/p/BUakl20gvYb/?taken-by=gal_gadot