Isoisä sai kuvaviestin vastasyntyneestä – vastauksesta nettihitti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapsen syntymä on vanhemmille hyvin onnellista aikaa. Myös muu perhe on aina onnellinen uuden tulokkaan vuoksi, mutta erityistä onnea tuntevat aina riemuissaan olevat isovanhemmat. Nyt erään isoisän todella hillitty reaktio vauvauutisiin on kuitenkin lähtenyt leviämään verkossa.

Poika oli lähettänyt isälleen viestin, jossa hän pitelee sylissään tuoreinta tulokasta. Kuvassa suloinen vastasyntynyt vauva on kapaloituna isän käsivarsilla. Tämän hellyttävän nyytin ensikohtaaminen sai isoisän vastaamaan viestiin vain: ”Ok”.

Viestiketjusta otettu ruutukaappaus on huvittanut ihmisiä Redditissä, josta se on lähtenyt nopeasti leviämään. Isoisän kylmänviileä ja rento vastaus on saanut ihmiset nauramaan, mutta moni on kuitenkin arvellut lyhyen vastauksen kertovan pikemminkin siitä, että isoisä ei osaa kirjoittaa puhelimellaan kuin siitä, että hän ei olisi innoissaan uudesta pienokaisesta.

Aunt gave birth yesterday and grandpa was very excited from oldpeoplefacebook