Justin Bieberin käyttämää Yeezy-kenkää myydään jättisummalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Haluaisitko omistaa Justin Bieberin sukkahikeä hänen esiintymisensä aikana keränneen tennarin? Nyt se on mahdollista, mikäli pankkitililtä löytyy tuhansia euroja ylimääräistä rahaa.

Justin Bieber esiintyi taannoin Saksan Frankfurtissa, jossa hän heitti keikan päätteeksi yleisöön toisen Adidas Yeezy Boost 350 V2 -kenkänsä. Nyt kengän napannut yleisön edustaja on asettanut kengän myyntiin eBay-verkkohuutokauppaan. Yeezyn lähtöhinta oli 5.000 euroa, ja tarjoukset ovat nousseet jo yli 6.500 euroon.

Justin Bieberin käyttämä kenkä olisi jo itsessään haluttu keräilyesine, mutta kyseessä sattuu olemaan vielä Kanye Westin suunnittelema harvinainen Yeezy-tennari. Bieberin vasemman jalan kengälle perustettiin jopa oma Instagram-tili. Vaatekappaleen myyjä on sittemmin kertonut, miksi hän kaupittelee tennaria.

– Ihmiset ovat kyselleet, miksi myyn kengän. Pidämme Justinista ja hänen musiikistaan, mutta jotkut ihmiset olisivat valmiita kuolemaan saadakseen hänen tennarinsa, myyjä kirjoitti.

– Emme ole suuria ”beliebereitä”, joten kengän pitäminen ei olisi reilua. Tulemme myös lahjoittamaan osan myyntihinnasta paikalliseen hyväntekeväisyyteen, mikäli kenkä menee kaupaksi, viesti jatkui.

 

eBay