Kate Middleton huolehtii ihostaan – paras niksi löytyy jokaisen kotoa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Cambridgen herttuatar Catherine Elizabeth, eli Kate Middleton, on tunnettu klassisen kauniina kaunottarena, jonka hiukset ovat aina hyvin huolellisesti muotoiltu ja meikkikin on virheeton. Naisen iho näyttää aina hehkuvalta ja luonnollisen upealta, minkä vuoksi moni varmasti haluaisikin kuulla herttuattaren ihon salaisuuden.

Meikkitaiteilija Arabella Preston opetti 35-vuotiaan Middletonin huolehtimaan ihostaan ennen naisen hääpäivää. Nyt Preston on kertonut myös Daily Mail -sivustolle mikä on hänen parhain kauneusniksinsä ja Middletoninkin virheettömän kauniin ihon salaisuus. Paras niksi ei liitykään meikkivoiteisiin tai muihin pohjustustuotteisiin vaan siihen miten iho tulee puhdistaa.

Arabella Preston kertoi, että kaunis iho saadaan aikaiseksi niin, että ihon puhdistamiseen käytetään aina flanellikangasta. Flanelli puhdistaa ihon kaikista parhaiten ja antaa hyvin puhtaan lopputuloksen, jonka jälkeen kasvojen iho on myös hellävaraisesti kuorittu kuolleesta ihosolukosta.