Kissalla halvat huvit – rakastui kookospähkinään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikkien kohdalla hienojen lelujen merkki tai hinta eivät merkitse mitään. Upea lemmikkikaupasta ostettu lelu voi jäädä täysin esimerkiksi kuluneen pahvilaatikon, pallon tai vaikkapa muovipussin jalkoihin. Tällä kerralla kookos onnistui viemään erään lemmikin sydämen.

Videolla nähdään hellyttävä kissa, joka on saanut tilaisuuden leikkiä kookospähkinän kanssa. Kookospähkinän ja kissan kohtaamisessa oli havaittavissa rakkautta ensisilmäyksellä, koska ensimmäisen kohtaamisen jälkeen kissa ei ole päästänyt kookosta enää pois näkyvistään.

Kissa leikkii todella hellyttävästi rakkaan kookoksensa kanssa. Kissan kommelluksia on hauska seurata, kun se potkii kookosta ja painii sen kanssa. Ilmeisesti kookospähkinän pinta on myös kissan mielestä miellyttävä, koska se painaa aina päänsä kookosta vasten ja ottaa kookospähkinän halaukseen.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat