Koirat karkasivat – grillin tuoksu houkutteli takaisin

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koiran karkaaminen on perheelle aina hyvin stressaavaa aikaa, koska huoli karkuteille lähteneestä lemmikistä on kova. Liz ja Graham Hampson saivat yhdessä kokea miltä koirien katoaminen tuntuu kun heidän kaksi kääpiösnautseriaan päättivät karata yhdessä.

Kun perheen kääpiösnautserit Charlize ja Theo olivat kadonneet, Liz ja Graham luulivat, että he eivät enää ikinä näkisi koiriaan. Koiria etsittiin alueelta Telegraph-sivuston mukaan 120 ihmisen voimin ja pariskunta jopa yöpyi teltalla juuri siinä kohtaa, jossa koirat oli viimeisen kerran nähty. 96 tunnin etsintöjen jälkeen pariskunta oli päättänyt kokeilla vielä yhtä houkutinta, joka oli grillaaminen katoamispaikalla.

Liz ja Graham olivat pystyttäneet grillin katoamispaikalle ja alkaneet grillaamaan makkaraa. Makkara on koirien lempiherkku, jonka Theo ja Charlize olivat onneksi nälissään haistaneet jo kaukaa. Kun koirat olivat löytäneet perille ja ilmestyneet omistajien näkökenttään, pariskunta ei ollut voinut aluksi uskoa silmiään. He tuntevat olevansa todella onnekkaita, että koirat olivat kunnossa vielä neljänkin vuorokauden jälkeen.