Nettiväkeä pyydettiin korjaamaan kihlajaiskuvaa – siitäkös riemu repesi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkosta on nykyisin helppo löytää ammattilaisia, jotka voivat parhaassa tapauksessa auttaa esimerkiksi kuvankäsittelyssä ilmaiseksi. Aina tällainen suunnitelma ei kuitenkaan mene niin sanotusti maaliin, kun kuvankäsittelijät ja koodarit ryhtyvät tekemään jotain aivan muuta.

Nyt eräässä esimerkkitapauksessa pariskunta oli mennyt kihloihin ja saanut itsestään hyvän yhteiskunvan.

Taustalla näkyi kuitenkin ylipainoinen mies ilman paitaa, mikä ei sopinut kihlajaiskuvaan. Siksi pariskunta pyysi nettivelhoja poistamaan miehen kuvasta digitaalisesti. Seuraukset eivät kuitenkaan olleet aivan sellaisia kuin odotettiin.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat