Spider-man -tähti ei päässyt ensi-iltaan – palkkasi stuntmiehen!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Spider-Man: Homecoming -elokuvassa näyttelevä koomikko Hannibal Buress joutui jättämään supersankariseikkailun Los Angelesissa järjestetyn ensi-illan väliin. Mies kuitenkin keksi tyylilleen uskollisen keinon olla ainakin hengessä mukana tapahtumassa.

Sittemmin jo poistamassaan twiitissä Buress kertoi etisvänsä kaksoisolentoa Los Angelesissa järjestettävää tapahtumaa varten. Tähti lupasi maksaa lyhyellä varoitusajalla pestin vastaanottavalle 500 dollaria.

– Los Angeles, etsin tänä iltana järjestettävään tilaisuuteen kaksoisolentoa jolla on hyvä komediallinen ajoitus. Maksan 500 dollaria, koomikko twiittasi.

Tempaus toimi. Spider-Man: Homecoming -elokuvan ensi-illassa Buressina esiintyi The Independent -lehde mukaan Joe Carroll -niminen näyttelijä, kirjoittaja ja ohjaaja. Mies onnistui huijaamaan paikalla olleita siitäkin huolimatta, että hänessä ja Buressissa on melko vähän samaa näköä.

Hannibal Buress näyttelee Spider-Man: Homecoming -elokuvassa Peter Parkerin, eli Hämähäkkimiehen liikunnanopettajaa. Elokuvan ensi-ilta on 5. heinäkuuta 2017.

 

https://www.instagram.com/p/BV53T6GnOjP/