Ystävät eivät ymmärrä Cara Delevingnen seksuaalisuutta: ”Se on ärsyttävää!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

24-vuotias malli Cara Delevingne on tavoitellut mallin töiden lisäksi myös laulajan uraa ja näytellyt muutamissa elokuvarooleissa. Nainen revitteli hetki sitten hiustyylillään leikkaamalla pitkät hiuksensa polkkamittaan ja värjäämällä ne vaaleiksi. Sen jälkeen malli leikkasi päänsä kokonaan kaljuksi.

Cara Delevingne kertoi Glamour-lehden haastattelussa, että hän toivoisi jokaisen hyväksyvän omat oudot piirteensä sen sijaan, että yrittäisi piilotella niitä. Delevingne on ollut hyvin avoin aina medialle hänen omasta seksuaalisuudestaan ja myös siitä, että hän on kamppaillut masennuksen kanssa.

Kun Delevingne kertoi ystävilleen olevansa bi-seksuaalinen, monet ystävistä ajattelivat, että hän on homoseksuaalinen. Mallikaunottaren mukaan hänen vanhoillisimmat ystävänsä eivät ymmärtäneet hänen seksuaalisuuttaan lainkaan. Joka kerta kun Delevingne paljastuksen jälkeen kehui vaikkapa miehen ulkonäköä, ystävät huomauttivat naisen olevan lesbo. Tämä saa Delevingnen edelleen säpsähtämään ystävilleen.

https://www.instagram.com/p/BV8CVYWl4-S/?taken-by=caradelevingne&hl=en