Katy Perry avautui SUP-kuvastaan – Orlando Bloom saada riisumaan vaatteet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kun poptähti Katy Perry ja näyttelijä Orlando Bloom alkoivat seurustelemaan, media seurasi heitä taukoamatta. Paparazzien tauottoman kiinnostuksen vuoksi valokuvaajat saivatkin napattua silloisesta pariskunnasta hauskan tilannekuvan, jossa Bloom meloo SUP-laudalla alasti.

Katy Perry on nyt ensimmäistä kertaa kommentoinut kyseistä kuvaa ja kertonut, että hänen ex-poikaystävänsä Orlando Bloom yritti saada naistakin riisumaan itsensä alasti. Katy Perry ei kuitenkaan halunnut riisua julkisella paikalla vaan odotti, että he nousivat takaisin veneeseen, jossa hän otti vasta vaatteensa pois.

Katy Perry kommentoi Daily Mail -sivuston mukaan, että Bloom ei tiennyt, että häntä kuvataan rannalta käsin. Laulajattaren mielestä tapauksessa hauskinta oli se, että nainen oli vasta juuri alkanut opettamaan 40-vuotiasta miestä käyttämään Twitteriä. Samaan aikaan miehestä itsestään tuli sosiaalisen median puhutuin henkilö ja SUP-lautailukuva nousi viraalihitiksi.