Voiko olla totta? Kim Kardashian meikkaa 5 minuutissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian perusti juuri oman KKWBEAUTY-nimeä kantavan meikkisarjan. Ensimmäisenä tuotteenaan nainen toi myyntiin Créme Contour and Highlight Kit -nimisen tuotteen, joka on malliltaan kaksipäinen voidepuikko, jonka toisessa päässä on varjostusväri ja toisessa korostava vaaleampi sävy.

Kim Kardashianin ensimmäinen tuote kuvastaa hyvin paljon naisen omaa tyyliä, sillä Kardashian onkin hyvin tunnettu kasvojensa korostamisesta ja varjostamisesta. Nyt kaunotar näyttää YouTube-videollaan miten hän loihtii hohtavan meikkityylin kasvoilleen vain viidessä minuutissa.

Kim Kardashian käyttää tyylin loihtimiseen tietenkin vain omia tuotteitaan, mutta näiden ohjeiden avulla meikin pystyy kuitenkin tekemään myös muillakin tuotteilla. Kauniin hohtavaan arkimeikkiin tarvitaan vain korostus- tai peiteväri, hohtava puuteri, varjostussävy ja lopuksi vielä irtopuuteri mikäli lopputuloksesta on jäämässä liian kiiltävä.