Lil Kim poliisitutkinnassa – epäillään osallisuudesta aseelliseen ryöstöön

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viranomaiset tutkivat parhaillaan, onko räppäri Lil Kim osallinen Los Angelesissa tapahtuneeseen taannoiseen ryöstöön. Tähden vuokraama talo ryöstettiin viikonloppuna aseistettujen ja hiihtopipoin naamioituneiden ihmisten toimesta.

Lil Kim oli vuokrannut talon Los Angelesissa järjestetyn BET-gaalan ajaksi. Talo ei kuitenkaan ollut tähden ja hänen seurueensa mieleen, ja niinpä hän vaati sen vuokraajalta rahoja takaisin.

Vuokranantaja ei suostunut palauttamaan rahoja, mikä johti riitaan ja poliisien kutsumiseen paikalle. Kim ja hänen seurueensa poistui paikalta. Aamuyöstä paikalle ilmestyi kuitenkin kutsumattomia vieraita.

Naamioituneet ja aseistautuneet henkilöt olivat tunkeutuneet taloon, varastaen sen sisältä 20.000 dollarin edestä käteistä ja arvoesineitä. Varastettujen asioiden joukossa oli Lil Kimin takuumaksu. Ryöstäjät myös puhkoivat vuokranantajan auton renkaat ja varastivat sen pölykapselin.

TMZ-sivuston mukaan poliisit tutkivat parhaillaan tapausta ja Lil Kimin osuutta siihen. Räppäri nähtiin BET-gaalan lavalla sunnuntaina osana Mobb Deepin taannoin edesmenneen Prodigyn kunniaksi järjestettyä muistoesiintymistä.