Turvatarkastaja ihmeissään – matkatavaroista löytyi 9-kiloinen jättiläishummeri

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lentoaseman turvatarkastajan työssä voi törmätä toinen toistaan erikoisempiin asioihin, joita ihmiset yrittävät kuljettaa matkalaukuissaan. Taannoin Bostonin Loganin lentokentällä erään matkustajan tavaroista löydettiin elävä hummeri.

Yhdysvaltojen liikenneturvallisuushallinnon TSA:n tiedottaja Michael McCarthy jakoi kuvan valtavasta äyriäisestä. Matkatavaroiden joukossa ollut hummeri painoi peräti yhdeksän kiloa.

Associated Press -uutistoimiston mukaan TSA sallii hummereiden kuljetuksen matkatavaroiden joukossa. Ehtona on se, että eläimet ovat läpinäkyvässä, muovisessa ja vedenpitävässä astiassa. CBS Boston -uutissivuston mukaan hummeri matkusti ehdot täyttävässä kylmälaukussa, ja niinpä se sai jatkaa matkaansa.