Olivia Munn upea näky uimapuvussa – lomakuvat päätyivät verkkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

36-vuotias näyttelijätär ja malli Olivia Munn tunnetaan muun muassa Office Christmas Party ja X-Men: Apocalypse -elokuvista. Tumma kaunotar seurusteli amerikkalaista jalkapalloa Green Bay Packers -joukkueessa pelaavan Aaron Rodgersin kanssa, mutta suhde päättyi eroon ja Olivia on nyt sinkkku.

Parhaillaan Olivia juhlii syntymäpäiviään Karibialla. Olivia sai hotellivarauksiin erikoistuneelta yritykseltä synttärilahjaksi luksusloman Beach Enclave Northshore Villaan, josta hän on nyt julkaissut upeita valokuvia. 600 neliömetrin lukaalin hinta on tavallisesti hurjat 17.000 dollaria viikolta.

Olivia Munn vältteli taannoisten kihlaushuhujensa jälkeen julkisuutta, mutta sittemmin selvisi, että suhde olikin karilla. Munn on tullut viime aikoina tutuksi muun muassa X Men: Apocalypse -elokuvasta.

Splash
Splash
Splash