Poliisi pysätty kaaharin – pelkääjän paikalla karmiva näky

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tänä vuonna tulee kuluneeksi 70 vuotta yhdestä maailman kuuluisimmista UFO-mysteereistä, Roswellin tapauksesta. Nyt sosiaalisessa mediassa hämmästellään tapausta, jossa humanoidi on matkustanut lentävän lautasen sijaan tavallisessa henkilöautossa.

Poliisit pysäyttivät sunnuntaina Yhdysvaltojen Georgiassa ylinopeutta ajaneen autoilijan. Viranomaisten yllätykseksi auton pelkääjän paikalla istui yllättävä matkustaja: Isopäinen humanoidi. Turvavyöhön puettu humanoidi oli tietenkin pelkkä nukke, joskin realistisen näköinen sellainen. Autoilija antoi poliisien ottaa kuvia epätavallisesta matkakumppanistaan.

Huffpost-sivuston mukaan ylinopeutta ajanut mies pysäytettiin Alpharettassa, joka sijaitsee alle 10 kilometrin päässä Goergian Roswellista. Kyseessä ei kuitenkaan ole sama Roswell, jonne UFOn väitetään tippuneen 5. heinäkuuta 1947.

 

Umm, the things you see during everyday patrol. #ET #doesthisqualifyforHOV #IndependenceDay

Publié par Alpharetta Department of Public Safety sur dimanche 25 juin 2017