Aviopari menehtyi 1,5 tunnin välein vierekkäin käsi kädessä – 62 vuoden yhteiselon jälkeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kunnes kuolema teidät erottaa, sanoo pappi usein vihkimisen yhteydessä. Yhdysvaltalainen pariskunta Tom ja Delma Ledbetter noudattivat tätä ohjetta harvinaisen kirjaimellisesti. Kaksi kuukautta sitten menehtynyt aviopari eli yhdessä 62 vuotta, kunnes he kuolivat 1,5 tunnin välein vierekkäin käsi kädessä.

Avioparin tytär Stephanie Rutkowske jakoi Facebookissa keväällä kuvan, jossa hänen äitinsä ja isänsä siirrettiin hoivakodissa samaan huoneeseen. Hän totesi, että mikään kuva maailmassa ei kiteytä todellista rakkautta kuten kuva hänen vanhemmistaan pitämässä toisiaan kädestä. Nyt tyttären sosiaalisessa mediassa jakama valokuva on muodostunut ikuisen rakkauden symboliksi.

84-vuotias Tom Ledbetter ja hänen 82-vuotias vaimonsa Delma Ledbetter menehtyivät 21. huhtikuuta hoivakodissaan rauhallisesti ja vain puolitoista tuntia toisistaan. Ensin viimeisen henkäyksensä veti aviomies, jota vaimo seurasi pian perässä.

Toisen tyttären, Donetta Nicholsin, mukaan tämä oli juuri se tapa, jolla hänen vanhempansa toivoivat päättävän maallisen vaelluksensä. Pariskuntaa jäivät kaipaamaan kaksi tytärtä, seitsemän lastenlasta ja seitsemän lastenlastenlasta.