Bianca Elouise takapuoli lähes paljaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen bikinimalli Bianca Elouise tekee parhaillaan tuloaan julkkismarkkinoille, ja hän on jo saanut paparazzit peräänsä Yhdysvalloissa. Näyttävä kaunotar on lomaillut viime aikoina Miami Beachilla, jossa hänet on bongattu uimarannalla jo useampaan otteeseen.

Tällä kertaa Elouise kuvattiin rannalla tummanruskeissa bikineissä, joiden alaosaan ei oltu ainakaan tuhlattu kangasta. Alaosa nimittäin paljasti mallikaunottaren takapuolen lähes kokonaan.

26-vuotias Bianca Elouise on australialainen bikinimalli, joka tunnetaan myös The Myra Swim -uimapukumerkin perustajana. Nykyisin Elouise asuu Yhdysvalloissa, jossa hän tekee malliuraa. Vuonna 2014 perustetun Myra-merkin bikinit on tarkoitettu erityisesti naisille, joilla on suuri takapuoli ja rinnat, mutta kapea lantio. Viime aikoina monet julkkikset ovat pukeutuneet näihin bikineihin.

Splash
Splash
Splash
Splash