Huippumalli esitteli bikinikuosinsa – upea näky rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuin alusvaatemerkki Victoria’s Secret on tehnyt lukemattomista malleista supermalleja. Yksi heistä on nousujohdanteista uraa tekevä Chanel Iman, joka on tehnyt malliuraa jo yli vuosikymmenen ajan. Nyt Chanel on päässyt vaihtamaan hetkeksi vapaalle.

Parhaillaan Chanel lomailee Floridan Miamissa, jossa hän suuntasi uimaan niukoissa bikineissä. Yllättäen Imanin noustessa vedestä hänen bikiniensä alaosa valahti alas sillä seurauksella, että hänen peppunsa paljastui merkittävästi.

Chanel Iman, oikealta nimeltään Chanel Iman Robinson, on amerikkalainen mallikaunotar. Hänen sukujuurensa ovat puoliksi korealaiset ja puoliksi afroamerikkalaiset. Nuoresta iästään huolimatta Chanel on tehnyt jo 11 vuotta mallintöitä, sillä hän sai jo 10-vuotiaana lapsimallina mallisopimuksen Ford Modelsin kanssa. Malliurallaan Iman on poseerannut lukuisten muotilehtien kansikuvissa.

Splash
Splash
Splash
Splash