Järkyttävä kuvaussessio – mallikaunotar roikkui pilvenpiirtäjästä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muutaman viime vuoden aikana yleistynyt selfiekuvien kulttuuri on johtanut lukemattomiin kuolemantapauksiin, kun ihmiset ovat yrittäneet ottaa poikkeuksellisen näyttäviä kuvia itsestään vaarallisissa paikoissa. Aina kyse ei tarvitse olla kuitenkaan selfiekuvista, kuten oheiselta videolta voidaan huomata.

Videolla nähdään miten nuorehko mies ja nainen poseeraavat pilvenpiirtäjässä tavalla, joka asetti heidät molemmat välittömään hengenvaaraan. Nainen roikkuu nimittäin lopulta kokonaan pilvenpiirtäjän ulkopuolella ainoastaan miehen kädestä kiinni pitäen.

Toisessa kuvassa nainen nojaa jaloillaan pilvenpiirtäjän seinästä pitäen silloinkin kiinni ainoastaan miehen kädestä. Molemmissa asennoissa yksikin pieni lipsahdus olisi voinut silmänräpäyksessä pudottaa naisen varmaan kuolemaan. Tällä kertaa kuvaussessio päättyi kuitenkin onnellisesti.