Kim Kardashian selittelee bikinikuviaan: ”En ollut kuntoillut 12 viikkoon”

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huhtikuussa realitytähti ja juuri oman meikkisarjansa lanseerannut Kim Kardashian kuvattiin bikineissä ilman, että hän oli itse julkaissut kuviaan. Paparazzien ottamat käsittelemättömät kuvat päätyivät julkisuuteen ja esittelivät naisen vartalon kaikille ilman Kardashianin kuvanmuokkausmahdollisuutta.

Monien fanien mielestä paparazzikuvat olivat vahvistus sille, että Kim Kardashianin julkaisemia kuvia on kuvankäsitelty jo vuosien ajan. Kuvissa Kimin reisissä ja takapuolessa näkyi luonnollisia kuhmuja ja selluliittia, jota naisella ei olla totuttu aiemmin näkemään. Nyt Kardashian on paljastanut, että paparazzikuvia oli käsitelty näyttämään huonommalta.

Kim Kardashianin mukaan rannalla otetut kuvat oli tarkennettu sellaisella tavalla, että hänen takapuolensa saatiin näyttämään aivan toisenlaiselta kuin se oikeasti oli. Kardashian kuitenkin myönsi The View -keskusteluohjelmassa, että Meksikossa otettujen kuvien aikaan hän ei ollut kuntoillut kolmeen kuukauteen, minkä vuoksi hän ei ollut oma itsensä. Kuvien jälkeen nainen sai lisää motivaatiota treenaamiseen ja hän onkin nyt ollut neljä viikkoa uudella kunto-ohjelmalla ja ruokavaliolla, jotka ovat jo nyt alkaneet tuottamaan tuloksia.