Miehet näkivät hukkuvan koalan vedessä – tekivät mitä jokaisen pitäisi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australiassa elää lukemattomia eläinlajeja, joita ei tavata luonnonvaraisena muualla maailmassa. Eräs söpöimmistä eläinlajeista on koala, joka ei kuitenkaan pidä ihmisten läheisyydestä ja voi suuttuessaan saada terävillä kynsillään aikaan pahaa jälkeä. Nyt eräs koala oli jostain syystä päätynyt veteen keskelle lampea.

Ohi kulkeneet miehet huomasivat jotain outoa kellumassa lammessa, ja lähemmäksi mentyään he tunnistivat sen koalaksi. Koalat eivät ole hyviä uimareita, joten hukkumaisillaan oleva eläin taisteli hengestään. Miehet päättivät tehdä mitä jokaisen tuossa tilanteessa pitäisi, joten he ryhtyivät nopeasti pelastamaan eläintä.

Videolla nähdään miten miehet saavat koalan ottamaan kiinni kaatamastaan puusta, jonka avulla he saavat koalan lopulta vedettyä rantaan. Tilanne oli pelastajien kannalta haastava, sillä koalaa ei voitu auttaa vedessä käsin, koska silloin olisi ollut vaara tulla vahingossa raadelluksi. Pelastusoperaatio sujui lopulta kuitenkin hyvin.