Tällainen ystävä monilta löytyy – pikkutyttö kiteytti videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ava Ryan -niminen pikkutyttö on noussut nettitähdeksi jo pari vuotta sitten loistavann asenteensa ja hauskojen letkautustensa vuoksi. Tytön äiti Katie Ryan julkaisi tyttärestään aiemmin hauskoja videoita Vineen, mutta nyt tyttö on alkanut valloittamaan sosiaalista mediaa myös Facebookissa.

Katie on julkaissut Ava-tyttärestä hupaisan videon, jossa tyttö esittää melko hankalaa ja itsekästä ystävää. Ava on omaksunut Charlenen roolin videolla ja esittää ystävää, jollainen monien ystäväpiiristä löytyy. Huoleton Charlene on aina myöhässä ilman syytä, ja hänellä on erittäin varma olo sen suhteen millainen hän itse on.

Charlenen omat ongelmat ovat elämääkin suurempia eikä hänen maailmassaan kenenkään muiden ihmisten aika tai menot tarkoita yhtään mitään. Nainen kertoo muille olevansa aina kamalan kiireinen töidensä suhteen, mutta oikeasti hän on kuluttanut suurimman osan ajasta katselemalla vain videoita suloisista kileistä.

Charlene, your hot mess friend

Publié par Katie Ryan sur vendredi 23 juin 2017