Tämä koira todella on ihmisen paras ystävä – kuva sulattaa sydämet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat eivät ole vain perheen lemmikkejä vaan niistä tulee hyvin nopeasti osa perhettä ja yksi perheenjäsenistä. Koirat tarvitsevat paljon hoivaa, huomiota ja lempi-ihmistensä seuraa. Nyt videolla nähdään suloinen tilanne, jossa koira on lähtenyt perheensä kanssa veneretkelle.

New Hampshiressa kuvatulla videolla nähdään suloinen tilanne, jossa isokokoinen Jackson-niminen koira lepuuttaa päätään miehen olkapäätä vasten. Jackson on jo pennusta saakka rakastanut veneilyä ja lähtenyt veneajeluille aina perheensä kanssa. Tällä kerralla koiraa alkoi kuitenkin väsyttämään kesken ajelun.

Nainen oli alkanut kuvaamaan videolle suloista tilannetta, jossa koira oli nukahtamaisillaan hänen miehensä olkapäätä vasten. Koira oli hakeutunut aluksi halattavaksi miehen lähelle. Kun mies oli ottanut koiran syleilyynsä, se oli heti painanut päänsä miehen olkapäätä vastan ja päättänyt ottaa lepäämistä varten hyvän asennon.