Ystävät tekevät joskus huonoja päätöksiä – tässä todiste!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sanotaan, että porukassa tyhmyys tiivistyy. Verkossa onkin nähty lukemattomia esimerkkejä siitä miten ystävykset ovat toistensa kannustamina yrittäneet jotakin vaikeaa temppua, joka on aina lopulta mennyt pieleen.

Nyt Storyful-kanava on kerännyt uudelle koostevideoilleen verkosta löytyvät hauskimmat ja samalla kivuliaimmilta näyttävät videot, joissa ihmiset kaatuilevat ja epäonnistuvat surkuhupaisalla tavalla. Yleensä videoissa esiintyy suurimmaksi osaksi uhkarohkeat ja yllytyshullut nuoret, jotka eivät näytä tuntevan fysiikan lakeja.

Videolla nähdään useita henkilöitä, joille käy köpelösti kun he ovat yrittäneet jotakin hauskalta vaikuttanutta temppua. Ystävykset ovat lähteneet rohkeasti kokeilemaan erilaisia haastavia temppuja, joita suorittaessa heidän tasapainonsa ja koordinaatiokykynsä on kuitenkin pettänyt pahemman kerran ja johtanut kivuliaaseen lopputulokseen.