Charlie Sheen tienasi 4 000 000 dollaria baseball-aarteillaan

Urheilu Viihdeuutiset · Stara.fi

Moniongelmainen näyttelijä Charlie Sheen oli pitkään yksi maailman eniten tienaavista näyttelijöistä, kunnes päihdekierre ja seksiriippuvuus veivät hänen uransa pohjamutiin. Sittemmin hän paljasti olevansa HIV-positiivinen. Nyt Sheen on myynyt aarteitaan saadakseen rahaa.

51-vuotias näyttelijä tienasi hurjat neljä miljoonaa dollaria myymällä kaksi esinettä, joista molemmat toivat hänelle kaksi miljoonaa dollaria. Toinen aarteista oli Babe Ruthin vuodelta 1927 peräisin oleva World Series Ring, jonka vain Major League Baseballin loppuottelusarjan mestarijoukkueen edustajat saavat. Toinen aarre oli alkuperäinen sopimus, jolla baseball-tähti siirtyi Boston Red Soxista New York Yankeesiin.

Viime aikoina Charlie Sheenin ongelmat ovat hieman vähentyneet, mutta yhdessä tuoreimmista tapauksista nainen syyttää Sheeniä HIV-positiivisuutensa salaamisesta seksisuhteessa.

Splash