Motoristi haudattiin Harley-Davidsonin sivuvaunussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta kantautuu ajoittain tietoja hyvinkin erikoisista tavoista haudata ihmisiä ja erikoisista paikoista sirotella ihmisten tuhkat. Nyt Yhdysvalloissa on siunattu haudan lepoon aktiivinen motoristi, jonka viimeinen leposija oli tavallisen arkun sijaan jotain aivan muuta.

95-vuotiaana kuollut moottoripyöriä rakastanut Arthur J. Werner nimittäin haudattiin Harley-Davidsonin sivuvaunussa. Se oli hänen nimenomainen toiveensa, joten mies haudattiin vuosimallin 1990 Heritage Softailin sisällä Hellertownissa, Pennsylvaniassa.

Tavallista näyttävämmät hautajaiset järjestettiin viime viikolla, ja hänen tytärpuolensa Cindy Wernerin mukaan Werner oli kertonut jo kauan sitten, ettei halua elää enää sen jälkeen, kun hän ei enää voi ajaa moottoripyörällä, Lehigh Valley Live uutisoi. Lehdessä julkaistussa muistokirjoituksessa oli Harley-Davidsonin logo.

Splash
Splash