McDonald’s haluaa lopun kännitappeluille – soittaa öisin klassista

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tunteet ovat helposti pinnassa humalassa ja nälkäisenä, minkä vuoksi tappelut ovatkin valitettavan yleinen näky yöaikaan auki olevissa ruokapaikoissa. Eräät McDonald’s -ketjun toimisteet ovat ottaneet erikoiset keinot käyttöönsä yhteenottojen estämiseksi.

Yön pikkutunteina Iso-Britannian Liverpoolissa, Glasgowissa ja Gloucesterissa sijaitsevissa McDonald’s -ravintoloissa vierailevat saattavat yllättyä musiikkivalinnasta. Ravintoloissa soi nimittäin yöaikaan klassinen musiikki.

Ravintolan kaiuttimista soivan Bachin ja Mozartin musiikin tehtävänä on ehkäistä tappeluita. Gloucestershire Live -lehden mukaan pikaruokaketju on testannut menetelmää aikaisemmin, ja todennut sen toimivaksi väkivaltaisuuksien hillitsemisessä.

– Olemme kokeilleet klassisen musiikin soittamista aikaisemmin soittamalla sitä joissain ravintoloissamme. Se yllyttää hyväksyttävämpään käytökseen, McDonald’sin tiedottaja kuvaili.

– Klassinen musiikki soi osassa ravintoloitamme alkuillasta lähtien ja tiettyinä öinä, tiedote jatkui.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat