Game of Thrones -tähti Sophie Turner: ”Sarja toimi seksivalistuksena!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Englantilainen näyttelijä Sophie Turner oli vasta 12-vuotias, kun hän haki Sansa Starkin roolia HBO:n Game of Thrones -sarjassa. Nyt tähti on paljastanut sarjan vaikuttaneen hänen elämäänsä yllättävillä tavoilla.

Nykyään 21-vuotias Sophie Turner kertoo graafisesta sisällöstään tunnetun sarjan toimineen hänelle käytännössä seksivalistuksena. Hän oppi varhaisteininä sarjasta asioita, joista hänellä ei vielä tuolloin hajuakaan.

– Kuulin ensi kertaa suuseksistä lukiessani Game of Thronesin käsikirjoitusta. Olin 13-vuotias. Sanoin: ”Vau, ihmiset tekevät tuollaista? Kiehtovaa!”, Turner paljasti Sunday Times -lehdelle.

– Game of Thronesissa mukana oleminen toimi minulle seksivalistuksena, tähti jatkoi.

Näyttelijä avautui myös viidennen tuotantokauden kohua herättäneestä raiskauskohtauksesta. Sophien mukaan kohtausta seurannut keskustelu oli hänelle silmiä avaavaa, sillä tähti ei ollut joutunut kokemaan seksuaalista ahdistelua itse.

– Näitä asioita tapahtuu jatkuvasti. Jos käsittelemme niitä tabuina emmekä puhu niistä, kuinka ihmisillä on voimaa paljastaa joutuneensa itse kokemaan niitä?, tähti avautui.