Ex-teinitähti on upea bikinikaunotar – pulahti rantaveteen Miamissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Christina Milian on tehnyt pitkän uran näyttelijänä ja televisiotähtenä. Hän vaihtoi taannoin levy-yhtiötä ja siirtyi Young Money Entertaimentin riveihin. Viime aikoina Christina on keskittynyt enemmän muihin asioihin kuin musiikkiuraansa, sillä hän on nykyisin pääasiassa perheenäiti.

Christina Milian on äidin roolistaan huolimatta osallistunut viime aikoina enenevässä määrin julkkisbileisiin ja ehtinyt poseeraamaan paparazzeille myös rannalla. Tällä kertaa hänet kuvattiin Miamissa, jossa Christina pulahti rantaveteen tummanvihreissä bikineissä.

Teinitähtenä läpimurtonsa aikoinaan tehnyt 35-vuotias Christina Milian meni vuonna 2009 naimisiin muusikko The-Dreamin kanssa, kun pari vihittiin Las Vegasissa. Heille syntyi Violet-tytär, mutta aviero tuli jo seuravana vuonna. Christina on julkaissut kolme albumia, joiden nimet ovat Christina Milian, It’s About Time ja So Amazin’.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash