Gepardit nälissään – naukuivat kuin kotikissat!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Isoista kissapedoista ja kotikissoista löytyy useita yllättävän samankaltaisia piirteitä niiden kokoeroista huolimatta. Sosiaalisessa mediassa levinneellä videolla gepardien hoitajia kohtaa tilanne, joka on tuttu kaikille lemmikkikissan omistajille.

Twitterissä jaetulla videolla kaksi aitauksessaan olevat gepardit odottavat saavansa ruokaa. Kissapedot naukuvat ja kehräävät niiden luokse saapuneelle hoitajalleen, aivan kuin kotikissat saattavat tehdä vastaavanlaisessa tilanteessa.

Toisin kuin monet saattavat luulla, eivät gepardit Daily Dot -sivuston mukaan karju leijonien tai tiikereiden tapaan. Sen sijaan ne ääntelevät esimerkiksi naukumalla ja kerhäämällä, kuten monet niitä pienemmät kissaeläimet tekevät.

 

https://twitter.com/nukotanhshs/status/857231389229318145/video/1