Nainen pyöräili koiranpennun kanssa – koira polki mukana!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sosiaalisessa mediassa levinneessä tuoreessa videossa soisi olla jonkinlainen varoitusmerkintä, sillä sitä katsoessa on vaarassa saada söpöyden yliannostuksen. Videolla pieni koira pyrkii parhaansa mukaan osallistumaan omistajansa harrastukseen.

Twitter-käyttäjä Stuart Rutherfordin jakamalla videolla nainen polkee pyörällä kuljettaen koiranpentua mukanaan. Naisen polkiessa myös koira tekee pienillä käpälillään uintiliikettä, näyttäen siltä kuin sekin yrittäisi polkea pyörää.

– Se upea tunne, kun luulet osallistuvasi, mutta sinulla ei ole todellisuudessa hajuakaan mitä teet, Rutherford kirjoitti.

Hellyttävästä ja hauskasta eläinvideosta tuli arvatenkin nopeasti hitti sosiaalisen median käyttäjien keskuudessa. Sitä on jaettu kymmeniä tuhansia kertoja ja video on kerännyt yli sata tuhatta tykkäystä.