Neitsyyden menettäminen – kuvitelmat vs. todellisuus kiteytettiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monille nuorille neitsyyden menettäminen on jännittävä kokemus, jonka tulee muistamaan koko loppuelämän ajan. Ihmiset jakautuvat yleensä kahtia toisen osan halutessa odottaa täydellistä kumppania ja hetkeä kun taas toiset haluavat ensimmäisen kokemuksen vain nopeasti pois alta.

Nyt hauskassa parodiassa näytetään miten neitsyyden menettämisen mielikuvat poikkeavat todellisuudesta. Moni voi ajatella omissa fantasioissaan, että täydellinen mies hurmaa hänet ihanalla kuohuviinillä ja lakanoille sirotelluilla ruusujen terälehdillä. Kuvitelmissa seksi myös tuntuu ensimmäisestä kerrasta lähtien ihanalta, ja nainen ja mies saavat yhtä aikaa orgasmin.

Todellisuus voi kuitenkin olla täysin erilainen. Hurmaus tapahtuu kotisohvalla päivänvalossa hieman kiusallisessa hiljaisuudessa kummankin juodessa lämmintä olutta muovituopista. Oikeita koloja ei ole löytyä oikealla hetkellä, minkä lisäksi nainen harvemmin saa ensimmäisellä kerralla orgasmia.