Poliisit hälytettiin valtavan vesiliukumäen vuoksi – sitten tapahtui jymy-yllätys

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kun poliisit ilmestyivät Yhdysvaltojen itsenäisyyspäivää valtavan vesiliu’ulla viettävien juhlijoiden luokse, kuvittelivat he todennäköisesti bileidensä päättyneen. Kaikkien yllätykseksi virkailijat päätyivätkin osallistumaan hauskanpitoon.

North Carolinan Ashevillessa sijaitsevassa naapurustossa juhlistettiin itsenäisyyspäivää tekemällä tien viereen valtava vesiliuku. Juhlat olivat kuitenkin keskeytyä paikalle naapureiden valitusten ansiosta saapuneiden poliisien toimesta.

Viranomaiset valistivat juhlijoita turvallisuuden tärkeydestä, mutta totesivat etteivät he riko lakia. Niinpä poliisitkin osallistuivat bileisiin kokeilemalla itsekin valtavaa vesiliukua.

– Kun naispuolinen poliisivirkailija pyysi saada itselleen muovikassin, emme voineet uskoa korviamme. Hän kuitenkin riisui poliisiradionsa ja kokeili vesiliukua!, paikalla ollut Katlen Joyce Smith kuvaili Fox 46 Charlotte -uutissivustolle.

– Meillä ei ollut ymmärrettävistä syistä tarpeeksi isoa muovikassia poliisivirkailija Joe Jonesille. Niinpä hän osallistui tuplauimarenkaalla, Smith jatkoi.

 

When the cops get called because of the slip and slide we built in the road ……One of the best moments ever.Video Cred—–> Travis Barker Vaughn EagledoveTo use this video in a commercial player or broadcast, contact licensing@storyful.com

Publié par Katlen Joyce Smith sur dimanche 2 juillet 2017

More awesome sauce. Yes!!!

Publié par Katlen Joyce Smith sur dimanche 2 juillet 2017