Baywatchin miesten päiväuni palvoi aurinkoa – ei jäänyt huomaamatta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Intialainen Priyanka Chopra on tehnyt tuloaan julkkismarkkinoille jo vuosien ajan, ja taannoinen Miss Maailma -tittelin voittaminen ei ainakaan hidastanut kaunottaren urakehitystä. Parhaillaan Priyanka nähdään tähdittämässä tuoretta Baywatch-elokuvaa, joka perustuu takavuosien hittisarjaan.

Taannoin kaunotar pääsi Vogue-lehden kuukausittaiseen videosarjan tähdeksi, ja nyt hänet on kuvattu lekottelemassa hotellinsa uima-altaalla Miamissa.

34-vuotias Priyanka Chopra kertoi, että hurjin asia mitä hän on tehnyt, oli laskuvarjohyppy. Nainen kertoi myös turhautumisensa siihen, että hänen nimensä lausutaan aina väärin. Chopra neuvoi haastattelun aikana miehiä yllättämään naiset oikealla ja jollakin hurjemmalla yllätyksellä kukkien ja suklaan sijaan.

Splash
Splash
Splash
Splash