Youtube-tähti kuoli 33-vuotiaana – kamppaili pitkään masennuksen kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Imitaattorina, näyttelijänä, Youtube-tähtenä ja podcast-juontajana tunnettu Stevie Ryan on kuollut traagisesti. Kuolinsyyntutkijan mukaan 33-vuotias nainen teki itsemurhan. Ryan nousi tunnetuksi 2000-luvun alussa Youtube-kanavansa Little Locan ansiosta.

Videoillaan hän imitoi lukuisia tähtiä, kuten Kim Kardashiania ja Justin Bieberiä. Huffpost-sivuston mukaan sai sen kautta VH1-kanavalle oman Stevie TV -sketsiohjelman.

Viime vuosina Stevie Ryan juonsi omaa Mentally Ch(ill) -nimistä podcastia. Siinä nainen käsitteli masennusta ja muita mielelenterveysongelmia. Viimeiseksi jääneessä jaksossaan hän avautui isoisänsä taannoisesta kuolemasta, mitä hän kuvaili pahimmaksi kohtaamakseen asiaksi.

– Pelkään sen pahentavan masennustani ennestään, tähti paljasti.

Stevie Ryan seurusteli vuosina 2005-2006 Superhero Movie -elokuvasta tunnetun näyttelijä-muusikko Drake Bellin kanssa. Mies jakoi Twitterissä viestin, jossa hän esittää surunvalittelunsa ex-tyttöystävälleen.

 

Happy Valiumtines Day!

A post shared by Stevie Ryan (@stevieryan) on