Vogue julkaisi Celine Dionin alastonkuvan – nakuilussa vahva sanoma

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kanadalaisranskalainen laulaja Celine Dion on parhaillaan Pariisissa muotiviikoilla. Maailmaluokan tähti osallistuu muotinäytöksiin ja hänet tunnetaan tyylikkäänä leidinä kaikkialla minne hän meneekin. Nyt Vogue on näyttänyt hänet uudessa valossa.

Ranskan Vogue on julkaissut Instagramissa kuvan alastomasta Celine Dionista ylistävillä saatesanoilla. Kuvassa istuu pukuhuoneessa kuvattu laulajatar, joka odottaa uutta asua lavalle astuakseen. Viime vuonna leskeksi jääneen esiintyjättären katse on silmiinpistävä.

Celine Dion on myynyt urallaan maailmanlaajuisesti yli 180 miljoonaa albumia. Hänellä on kolme lasta. Dionin aviomies René Angélil kuoli syöpään viime vuoden tammikuussa, ja laulajan veli menehtyi samaan tautiin vain kaksi päivää myöhemmin. Voguen kuva näyttää vahvan naisen ilman muodin tuomaa suojamuuria.

https://www.instagram.com/p/BWHOIjtArO-/