Bella Hadid catwalkilla rohkeassa asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Bella Hadid on noussut tänä vuonna maailman seuratuimpien supermallien kärkijoukkoon, vaikka sitä ennen hän jäi vuosien ajan siskonsa Gigi Hadidin varjoon. Bella on seurustellut viime aikoina julkkismiesten, kuten artisti The Weekndin kanssa.

Nyt Bella Hadid kuvattiin Fendin muotinäytöksen catwalkilla esittelemässä muun muassa upeaa violettia asua, jonka materiaali oli osin läpikuultavaa. Samassa näytöksessä oli mukana myös Kardashianien julkkisperheen supermalli Kendall Jenner.

Bella Hadid on viime aikoina näyttänyt viihtyvän muun muassa mallina työskentelevän australialaisen Jordan Barrettin kanssa. Hän näytti taannoin poikaystävänsä parvekkeelta takapuolta alhaalla odottaneille paparazzeille.

Splash
Splash
Splash