Kardashian kaasutteli vesiskootterilla – bikinipeppu varasti huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiiritähti Kourtney Kardashian toipui taannoin erosta pitkäaikaisesta poikaystävästään ja lastensa isä Scott Disickistä viettämällä aikaansa Instagram-malli Younes Bendjiman kanssa. Suhde kuitenkin päättyi, kun 38-vuotias Kardashian jätti 23-vuotiaan toyboyn.

Nyt Kourtney on suunnannut jälleen Ranskaan, jossa hänet kuvattiin eilen vauhdikkaissa vesileikeissä. Julkkisnainen nimittäin kaasutteli vesiskootterilla Saint Tropezissa sillä seurauksella, että hänen bikinipeppunsa varasti huomion.

Kolmen lapsen äiti Kourtney Kardashian ei ole kiinnostunut deittailemisesta, vaan on huolestunut ex-miehensä Scott Disickin villistä bileputkesta. Aiemmin kerrottiin, että Kourtney Kardashian oli tapaillut Younes Bendjimaa kuukausien ajan. Heidän tiensä kuitenkin erkanivat pariskunnan tekemän Euroopan matkan jälkeen. Kourtneylla on 7-, 4- ja 2-vuotiaat lapset.

Splash
Splash
Splash
Splash